Hi, my
dear!
Yesterday
we visited on the gastronomic parade, magazine Afisha arranged its in the Gorky Park .
I shall warn that to people eternally growing thin and laboriously considering
calorie to come on this “The Meal Holiday” contraindicated, because there has
been too much tasty dishes and it was simply impossible, I looking at all this
beauty, I do not kept and I ate “not
useful” dishes. For tasting of delicious dishes I chosen very convenient look:
it is baggy jeans and it's beautiful, but very comfortable summer sweater, but
also I hasn't forgotten about my favourite Hermes.
Tens Moscow
restaurants launched here is mini
representations of the kitchens and smells coming from them lured by a
multitude of visitors of a holiday.
Montalto
and Barmalini were treated to visitors a variety pizza, and hundreds people
could not resisted their excellent Pizza Margarita!
For fans of
meat on a holiday worked the chef’s meat online stores «Dome» and
«Meat&Wine». In the eyes of the amazed public well-fed chefs prepared
stakes from magnificent marble beef on the grill, try them all lined big
turn!
For
adherents of Japanese cuisine chef of restaurant Zu prepared fried noodles,
rolls, chicken soup and it is a lot of still all.
From
representatives of exotic kitchens for the Russian person, we noticed Red flag
Café, there are madwomen on a sharpness of Mexican sauces.
But most of
all on this feast carried of sweet tooth, pastry stores in Moscow did their
best and they brought simply unreal quantity of cakes, croissants, for certain,
to please to Svetka =), chocolates, in general of all of what the fan of sweets
only can dream. I especially liked confectionery shop Be Light with its
multi-colored cakes. First, because all without an exception desserts were
excellent, and secondly, they prepared all of low-calorie products and natural
berries, and I consoled by that and I swallowed some cakes =).
For
beginning cooks and girls able to cook only ravioli, which without conditional
doesn't concern Sveta =), chefs top restaurants in Moscow gave a master class.
We were
able to see the work of Anthony Garlando, who prepared tuna in soy caramel, we
tasted suluguni in grape sheet from a
frying pan of culinary guru Aleksey Zimin, and, at last, we observed the
cooking of one of the best the head chefs of Moscow and simply remarkable person - he is
Arthur Arojana.
We seen
enough of work of masters and we felt hungry, we typed different goodies and,
we taken seat on soft sofas, we begun to eat too much =).
I really
hope that the magazine Afisha will organizes more than once a beautiful holiday
for all fans to eat! And if you have a possibility to descend on it, without
meditations you go to holiday eat!!!
Привет, мои дорогие!
Вчера мы побывали на гастрономическом параде, устроенным
журналом Афиша в Парке Горького. Сразу предупрежу, что вечно худеющим и
кропотливо считающим калории людям приходить на этот “Праздник Еды”
противопоказано, потому уж слишком много было вокруг разнообразных вкусностей и
просто невозможно было, глядя на всю эту красоту, удержаться и не съесть,
что-нибудь “не полезное”. Для дегустации вкусных блюд я выбрал очень удобный
лук: мешковатые джинсы и красивый, но очень удобный летний свитер, но и не
забыл про свой любимый Hermes.
Десятки московских ресторанов развернули здесь мини
представительства своих кухонь и доносившиеся из них запахи заманивали к себе
множество посетителей праздника.
Montalto и Barmalini угощали гостей разнообразной пиццей, и
сотни людей не устояли перед их превосходной Маргаритой!
Для любителей мяса на празднике трудились шеф-повора мясных интернет-магазинов
«Шеф дома» и «Meat&Wine». На глазах у изумленной
публики весьма упитанные повара готовили на мангале великолепные стейки из
мраморной говядины, попробовать их выстроилась нешуточная очередь!
Для приверженцев японской кухни шеф-повар ресторана Zu
приготовил жареную лапшу, роллы, куриный суп и много-много еще всего.
Из представителей экзотических для русского человека кухонь,
мы заметили Red flag Café
с сумасшедшими по остроте мексиканскими соусами.
Но больше всего на этом пиршестве повезло сладкоежкам,
кондитеры московских кофеен потрудились на славу и привезли просто нереальное
количество пирожных, круасанов, наверняка, чтоб порадовать Свету =), шоколадных
конфет, в общем, всего того, о чем только может мечтать любитель сладостей. Мне
особенно понравилась кондитерская Be Light со своими разноцветными пирожными.
Во-первых, потому что все без исключения десерты были превосходны, а во-вторых,
приготовлены они все из низкокалорийных продуктов и натуральных ягод, и утешая
себя этим я проглотил несколько пирожных =).
Для начинающих поваров и девушек умеющих варить только
пельмени да сосиски, к которым без условно не относится Света=), проводили
мастер классы повара ведущих ресторанов Москвы.
Нам удалось посмотреть за работой Энтони Гарландо,
готовившего тунца в соевой карамели, попробовать сулугуни в виноградном листе
со сковородки кулинарного гуру Алексея Зимина, и, наконец понаблюдать за
готовкой одного из лучших шеф-поваров Москвы и просто замечательного человека
Артура Арояна.
Насмотревшись на работу мастеров и порядком проголодавшись,
мы набрали разных вкусностей и, усевшись на мягкие диваны, мы принялись
объедаться =).
Очень надеюсь, что журнал Афиша устроит еще не раз такой
прекрасный праздник для всех любителей поесть! И если у вас будет возможность
сходить на него, без раздумий идите!!!
Артур Ароян (Arthur Arojan)
Алексей Зимин (Aleksey Zimin)
I was
wearing:
Ремень (Belt)
http://www.hermes.com/
Сумка (Bag)
http://www.jilsander.com/
Часы (Watch)
http://www.fossil.com/webapp/wcs/stores/servlet/HomeView?langId=-1&storeId=12052&catalogId=10052&N=0
Браслеты №1
(Bracelets №1) No brands bought Italy
Браслеты №2
(Bracelets №2) Sandal Shop bought Ibiza
Комментариев нет:
Отправить комментарий